Image International

За Нас

Кој сме ние?

Имиџ Интернационал ДОО е компанија која ги застапува брендовиte Isik Plastik, SDS Reklam, Multipaneluk, Unifol, MT Display, System Aluminium, Startape, Plastech, Statovac.

Image Internacional DOO е лидер компанија во регионот. Успехот не се должи само на моќта на врвните брендови кои се застапуваат и нивниот изграден и препознатлив имиџ, туку и на посветениот начин на работа на локалниот тим и грижата за клиентите.

Неприкосновениот квалитет на производите и услугите, постојаните надградувања и подобрувања се главната конкурентска предност на што се темели лидерската позиција на пазарoт.

Компанијата Image Internacional DOO е присутна на македонскиот пазар од 2000 година и претставува бренд што ги спојува искуството и супериорниот квалитет.

Следете не

Shopping Cart