Image International

Завршни Л лајсни

Достапни бои: сребрена и златна

1,5cm x 1,5cm

2cm x 2cm 

2cm x 0,8cm   

2,5cm x 2cm 

4cm x 2cm 

Лајсни дизајнирани да ги заштитат надворешните рабови од влага и абење и на тој начин да го продолжат животниот век на површините.

Достапни бои: сребрена и златна

1,5cm x 1,5cm

2cm x 2cm 

2cm x 0,8cm   

2,5cm x 2cm 

4cm x 2cm 

Shopping Cart