Image International

Линеарна суспензија Led профил

$1.00

Големина 65 мм / 85 мм
Боја 3000 K / 4000 K / 6500 K
Интензитетот на светлината 3300 LM/МЕТРИ ИЛИ 4450 LM/МЕТРИ
Сила 26 W/M. ИЛИ 33 W/M.
Гаранција 5 години
Shopping Cart