Image International

25 MM АЛУМИНИУМСКА ЗИДНА РАМКА

• Идеален за постери со мала големина. 
• Принцип на работа со привремено отворање на ”Click Clack”.
• Лесен за монтирање, едноставен за носење.
• Природно сребро-анодизирано и разновидно.
• Достапни се RAL бои. 
• Митрени и кружни агли.
• Насловна на постер против отсјај.
• Максимална должина 2200 mm и максимален периметар 6400 mm.

 

Оваа метална рамка со брз клип е дисплеј поставен на ѕид кој држи графики помеѓу големини на постер A4 и 40”-60”. Сепак, делот од постерот што може да се види ќе биде помал, поради страничните профили.

Snap рамки се една од најприфатливите и најкорисните алатки за прикажување на вашите графики, реклами, белешки, постери и многу други инсерти. Оваа рамка за постер е дизајнирана за графика помеѓу големини на постер A4 и 40”-60”. Сепак, делот од постерот што може да се види ќе биде помал, поради страничните профили.

Рамка за постер, држач за знак или друга рамка за знаци нуди одличен начин за прикажување реклами и графики. Оваа рамка за знаци е држач за постери монтиран на ѕид што може да се закачи во вертикален или хоризонтален формат. Лесните за употреба, отворените рабови овозможуваат брзи и лесни графички промени. 

Рамката за постер ги комбинира посакуваните карактеристики на достапност со стил и леснотија на користење. Рамката за прилепување го обезбеди своето име и репутација поради стилот на клип, структурите за поддршка на шарките кои едноставно се отвораат и се враќаат на своето место за лесно ротирање на графиката. Отстранувањето и замената на сликите може да се постигнат за неколку секунди со металната рамка со штипки. Најдобро од сè, држачот за плакат е дисплеј кој може да се монтира на ѕид, при што дизајнот на предното полнење на конструкцијата значи дека нема да мора да ја расклопувате и повторно да ја составувате рамката откако ќе се монтира. Рамката за постер може да се позиционира или во портрет или во пејзажна презентација, со доставени завртки и сидра. Металната рамка за штипки е произведена со најквалитетни материјали, вклучувајќи пластичен заден панел, нерефлектирачки проѕирен слој и алуминиумска метална конструкција на телото за оптимална издржливост. Рамката се одликува со сребрена мат финиш со тенка естетика. Ве молиме имајте предвид, додека рамката на постерот е ситна и елегантна по природа, дел од вашите отпечатоци ќе бидат покриени со рамката. Поради оваа причина, се препорачува да ги испечатите вашите графики во димензии што одговараат на рамката на рамката. 

Рамка за прицврстување, метална рамка за брзо прицврстување, рамка за знаци, метална рамка за знаци, рамка за постер, држач за знак, рамка за постер, држач за постер, рамка за кликнување

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум ПРОФИЛ: 25 mm Тежина
МИТРЕ КОД НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (xy) ПОСТЕР ГОЛЕМИНА НА ПРИКАЗ Спакувани
UCN255N0A4 240 X 327 мм 210 X 297 мм 192 X 279 мм 0,525 кг
UCN255N0A3 327 X 450 mm 297 X 420 mm 279 X 402 mm 0.800 кг
UCN255N0A2 450 X 624 mm 420 X 594 mm 402 X 576 мм 1.300 кг
UCN255N0A1 624 X 871 mm 594 X 841 мм 576 X 823 мм 2.410 кг
UCN255N0B2 530 X 730 mm 500 x 700 mm 482 X 682 mm 1.650 кг
UCN255N0B1 730 X 1030 mm 700 X 1000 mm 682 X 982 мм 3.300 кг

Shopping Cart