Image International

ДВОСТРАНА СНАП РАМКА-25 MM

• Постерите може да се бришат од внатре и надвор.
• Насловна на постер против отсјај.
• Бесплатна висечка кука, стандардно доаѓа со рамка.
• Рамките се обезбедени со портрет/вертикални отвори за склопување. Во случај на пејзажна/хоризонтална употреба, ве молиме наведете со нарачката.

Можете лесно да ги менувате вашите постери и банери со алуминиумски рамки, благодарение на алуминиумските капаци што се отвораат напред. Обезбедува вашите постери и банери да ја достигнат целта со нивниот стилски изглед. Антирефлектирачкиот ПЕТ филм пред алуминиумските рамки ги штити вашите постери.

Имаме модели погодни за внатрешна и надворешна употреба, за стакло, двострани, тавански, растегнувачки и со различни опции на бои. Визуелната промена на плакат, банер и реклама е многу лесна. Двостраната растеглива рамка од 25 mm дава можност да ја прикажете вашата реклама или постер во една рамка или во неколку рамки една по друга. Можете да го користите на различни места со ѕидни и тавански закачалки.

Обезбедува можност за прикажување на реклами или постери во една рамка или во неколку рамки еден по друг. Може да се користи на различни места со ѕидни и тавански закачалки. Секоја рамка е спакувана во една картонска кутија. 1,5 m над производот. подготвен за закачување со челично јаже и комплет за суспензија.

 

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум ПРОФИЛ: 25 mm квадрат Тежина
МИТРЕ КОД НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (xy) ПОСТЕР ГОЛЕМИНА НА ПРИКАЗ Спакувани
UCD255N2A4X5004 240 X 327 мм 210 X 297 мм 192 X 279 мм 0,900 кг
UCD255N2A3X5007 327 X 450 mm 297 X 420 mm 279 X 402 mm 1.435 кг
UCD255N2A2X5005 450 X 624 mm 420 X 594 mm 402 X 576 мм 2.100 кг
UCD255N2A1X5008 624 X 871 mm 594 X 841 мм 576 X 823 мм 3.100 кг
UCD255N2B2X5014 530 X 730 mm 500 x 700 mm 482 X 682 mm 2.800 кг
UCD255N2B1X5007 730 X 1030 mm 700 X 1000 mm 682 X 982 мм 4.500 кг

ДОДАТОЦИ

            

     

      UYAA007000              UYAA000000                    UYAA001000             UYAA001100          UYAA002100     

 

             

       UYAA002100              UYAA004000                 UYAA005000                 UYAA006000

Shopping Cart