Image International

Снап Рамки за прозорци 25 мм

•Лесно се менува постерот со отворање на предниот профил
•Насловна лист за постерот против отсјај.
•Достапно за внатрешна и надворешна употреба
•Двоен PET капак

Можете лесно да ги менувате вашите постери и банери, благодарение на алуминиумските капаци што се отвораат напред. Обезбедува вашите постери и банери да ја достигнат целта со нивниот стилски изглед. Антирефлектирачкиот ПЕТ филм пред алуминиумските рамки ги штити вашите постери.

Имаме модели погодни за внатрешна и надворешна употреба, за стакло, двострани и во различни опции на бои. Визуелната промена на плакат, банер и реклама е многу лесна. Производот со стаклена рамка од 25 mm се издвојува со својата рамка што се склопува. Декоративниот заден профил ги покрива двостраните ленти и овозможува двонасочна употреба. Благодарение на PET заштитата од двете страни, постерот не се оштетува.

Буквите може да се печатат со висина од 16 mm. Има двострана лента за монтирање на внатрешната и надворешната страна на рамката. Секоја рамка е спакувана во една картонска кутија. Пред да ја залепите рамката, површината мора да биде чиста.

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум ПРОФИЛ: 25 mm Тежина
МИТРЕ КОД НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (xy) ПОСТЕР ГОЛЕМИНА НА ПРИКАЗ Спакувани
UCW255N4A4 240 X 327 мм 210 X 297 мм 192 X 279 мм 0,620 кг
UCW255N4A3 327 X 450 mm 297 X 420 mm 279 X 402 mm 0,900 кг
UCW255N4A2 450 X 624 mm 420 X 594 mm 402 X 576 мм 1.075 кг
UCW255N4A1 624 X 871 mm 594 X 841 мм 576 X 823 мм 2.070 кг
UCW255N4B2 530 X 730 mm 500 x 700 mm 482 X 682 mm 1.350 кг
UCW255N4B1 730 X 1030 mm 700 X 1000 mm 682 X 982 мм 2.700 кг

Shopping Cart