Image International

Avery 800 фолија за сечење

$1.00

Avery Dennison® 800 Premium Cast фолиите нудат решение со долг век на траење и стабилни димензии на внатрешни и надворешни апликации.

  • Со флексибилната фолија од 50 микрони се овозможува едноставна и прецизна апликација на букви и графици на заоблени и брановидни површини.
  • Издржливост: црна и бела боја до 10 години, сите останати бои до 8 години, а металик до 5 години.

Shopping Cart