Image International

Unifol 3700 самолеплива фолија за сечење

$1.00

Unifol 3700 Cut фолиите se ПВЦ фолии со мономерна структура без кадмиум наменети за плотер сечење.

  • Висок квалитет на пигментација и УВ содржина.
  • Лесно сечење и отстранување.
  • Не остава траги или лепило при отстранувањето, лесно се пренесува и лесно може да се корегираат можните грешки при аплицирање.
  • Примена кај сите стаклени површини, натписи без позадинска светлина, декорации на прозорци, кампањи и во сите стандардни апликации каде има потреба од визуелна комуникација.

Shopping Cart