Image International

Avery MPI 2002 серија на транспарентни фолии за дигитално печатење

$1.00

Серијата Avery Dennison® MPI 2000 е бела самолеплива полимерна фолија.

  • Соодветна за машините за печатење Solvent – Eco Solvent, UV and latex.
  • Се препорачува за рамни и малку заоблени површини.
  • Одлична издржливост на отворено.
  • Едноставна и брза апликација.
  • ICS Performance Guarantee.
  • Трајност до 7 години.

Shopping Cart