Image International

Avery 500 самолеплива фолија за сечење

$1.00

  • Avery 500 самолеплива фолија за сечење
  • Широка палета на бои, со сјајна и мат површина (70 микрони).
  • Наменета за рамни површини.
  • Извондредно сечење и отстранување.
  • Издржливост до 5 години на црни и бели бои, а на сите останати до 3 години во надворешни услови.

Shopping Cart