Image International

Citylight хартија

$1.00

ШТО Е CITYLIGHT ХАРТИЈА ?

Citylight хартија е тип на хартија за дигитално печатење што се користи за висококвалитетно дигитално печатење. Дизајнирана е за апликации за внатрешно и надворешно рекламирање.

Прочитај повеќе информации ↓

ШТО Е CITYLIGHT ХАРТИЈА ?

Citylight хартија е тип на хартија за дигитално печатење што се користи за висококвалитетно дигитално печатење. Дизајнирана е за апликации за внатрешно и надворешно рекламирање.

Овој тип на хартија се издвојува со својата транспарентна структурата со што може да се користи на билборди и во затворен простор и на отворено. Сепак, поради неговата отпорност на временските услови почесто се користи на отворено.

КОИ СЕ КАРАКТЕРИСТИКИ НА CITYLIGHT ХАРТИЈАТА?

Главните карактеристики како високото ниво на белина, одличната формација, транспарентноста, стабилноста на димензиите и можноста за печатење, се суштински карактеристики при работа со позадинско осветлување.

КАДЕ НАОЃА ПРИМЕНА CITYLIGHT ХАРТИЈАТА?

Citylight хартијата наоѓа примена кај таблите со позадинско осветлување подари својата транспарентна структура. Хартиите на осветлените табли кои ги гледаме на автобуски постојки или метро, кина и театри најчесто се изработени од citylight хартија.

Дел од другите области каде наоѓа примена се наведени подолу:

  • Печатење на банери за промотивни или рекламни цели
  • Дигитално печатење на винил платна за фасади
  • Билборди
  • Печатење на церади со осветлени знаци
  • Печатење на изложбени штандови

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

Тежина Ширина Висина
135gr 125cm 200m
135gr 180cm 200m
150gr 125cm 200m
150gr 150cm 200m
Shopping Cart