Image International

РОЛ БАНЕР

$1.00

ШТО Е РОЛ БАНЕР?

Рол банер е незаменлив тип на штанд со кој се добива голема визуелност и брзо и едноставно се поставува како рекламен материјал. Се состои од алуминиумско тело, цевка и платнена кеса за полесен транспорт. Со тоа што е овозможемо дигитално печатење на рол банерот со било каков дизајн, го прави одлична рекламна алатка која многу често се користи при различни промоции, настани, саеми и сл.

Дебелина

Димензија

Прочитај повеќе информации ↓

ШТО Е РОЛ БАНЕР?

Рол банер е незаменлив тип на штанд со кој се добива голема визуелност и брзо и едноставно се поставува како рекламен материјал. Се состои од алуминиумско тело, цевка и платнена кеса за полесен транспорт.Со тоа што е овозможемо дигитално печатење на рол банерот со било каков дизајн, го прави одлична рекламна алатка која многу често се користи при различни промоции, настани, саеми и сл.

КАДЕ НАОЃА ПРИМЕНА?

Со Рол банерот може да се направи промоција на производ или компанија. Лесно може да се користи во области како што се продавници, семинари, сали за состаноци и трговски центри.

Наоѓа примена во најразлични сегменти од индустријата, подолу само еден дел:

  • Аеродроми;
  • Банки;
  • Автомобилски компании;
  • Осигурителни компании;
  • Библиотеки;
  • Музеи;
  • Телеком компании;
Shopping Cart