Image International

Ѕидна хартија – Тапет

$1.00

ШТО Е ТАПЕТ?

Тапетите се незаменлив материјал кој се користи за заштита на сите ѕидни површини и за украсни цели. Претставуваат внатрешен декоративен материјал кој се користи за покривање или декорирање на внатрешните ѕидови.

Прочитај повеќе информации ↓

ШТО Е ТАПЕТ?

Тапетите се незаменлив материјал кој се користи за заштита на сите ѕидни површини и за украсни цели. Претставуваат внатрешен декоративен материјал кој се користи за покривање или декорирање на внатрешните ѕидови.

Машините за печатење со широк формат можат да печатат со мастилата LATEX, SOLVENT, ECO-SOLVENT и UV DRY.

Тапетите се отпорни на влага и може да се постават на површини кои не се во директен контакт со вода. Нивното чистење е брзо и едноставно.

КОИ СЕ ПРЕДНОСТИ НА ТАПЕТИТЕ?

  • Лесно се нанесува. Не создава мирис при нанесувањето.
  • Долго време на употреба и економично.
  • Нуди различни бои и дезени.
  • Хигиенски е. Не содржи нечистотија, дамки и не создава мувла.
  • Брзо и лесно се чисти, брише и боите не бледеат.
  • Како што е едноставно да се нанесе, така и едноставно се заменува.
  • Додава на вредност на местото каде што се нанесува.

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

ТАПЕТ СО ШАРИ

Тежина Ширина Висина
220gr 108cm 100m
280gr 108cm 100m

 

ТЕХНИЧКА СПЕЦИФИКАЦИЈА

СЕДЕФАСТ ТАПЕТ

Тежина Ширина Висина
200gr 108cm 100m
Shopping Cart