Image International

Силиконски ленти за обложување на платно

Силиконската лента е изработена од силикон со исклучителни карактеристики, што овозможува лесно шиење на платното, а димензиите на лентата се 13мм x 3мм.

Силиконска лента наменета за огласи за напнатост. Димензиите на лентата се 13мм x 3мм и е идеално прилагодена за закачување на тензични реклами на нашите рамки. Изработен е од силикон со исклучителни карактеристики, што овозможува лесно шиење на платното, а специфичната форма овозможува лесно лизгање на обложената лента во каналот и лесна замена на рекламата на билбордот.

Shopping Cart