Image International

Алуминиумски H профил

Боја: алуминиум, необработена

Внатрешна димензија: 6, 10 и 16 mm

Профилот се користи како поврзувачки елемент за поликарбонатни панели, поради неговата цврстина се користи и за градба. Поради ребрестата структура и долгите краци, профилот силно го компресира панелот и е погоден за монтирање на стеги (шарки) и прицврстување.

Профилот структурно го зајакнува панелот, често се користи за правење партиции.

Боја: алуминиум, необработена

Внатрешна димензија: 6, 10 и 16 mm

Shopping Cart