Image International

Текстилна рамка 75мм

Алуминиумските текстилни рамки се наменети за поставување огласи испечатени на текстилно платно (платно). Тие претставуваат иновативно решение за истакнување на рекламните пораки на ѕидовите во малопродажните и деловните објекти. Благодарение на современите технологии за печатење, ваквите реклами оставаат посебен ефект кај гледачот.

Профилот од 75 mm е наменет за изработка на светлечки реклами врз основа на текстилно платно од помали и поголеми формати. Интересен е за поставување на светлечки огласи на различни места. Откако ќе се инсталира, овозможува лесна замена на огласи со големи димензии, без комплициран процес на замена на графика што обично е придружена со менување реклами на светлечки реклами со голем формат.

Shopping Cart