Image International

Tекстилни реклами, профил 120мм (осветлени рамки, еднострани / двострани)

Рамките за профили со дебелина од 120 mm се наменети за изработка на светлечки реклами со голем формат или за позиции каде што е потребно огласите да бидат осветлени од двете страни. Интересен е за поставување светлечки реклами на различни места.

Додатоци

  • силиконска гума
  • аголни спојки

 

 

Алуминиумските текстилни рамки се наменети за поставување огласи испечатени на текстилно платно (канвас). Тие претставуваат иновативно решение за истакнување на рекламните пораки на ѕидовите во малопродажните и деловните згради. Благодарение на современите технологии за печатење, ваквите реклами оставаат посебен ефект кај гледачот.

Рамките за профили со дебелина од 120 mm се наменети за изработка на светлечки реклами со голем формат или за позиции каде што е потребно огласите да бидат осветлени од двете страни. Интересен е за поставување светлечки реклами на различни места. Откако ќе се инсталира, овозможува лесна замена на огласи со големи димензии, без комплициран процес на замена на графика што обично е проследен со промена на огласи на огласи со голем формат.

 

Shopping Cart