Image International

Универзална табла со брава

• Изложена табла 100% водоотпорна со брава со клуч. • Ширината на профилот е 45 mm и дебелината на куќиштето 30 mm.
• Лесно се менува постерот со вратата со шарки и
   штипки кои го држат постерот.

ГОЛЕМИНИ

A0 (841 X 1189 mm), A1 (594 X 841 mm), A2 (420 X 594 mm), A3 ( 297 X 420 mm), A4 (210 X 297 mm), B1 (700 X 1000 mm), B2 (500 X 700 mm)

• Изложена табла 100% водоотпорна со брава со клуч. Ширината на профилот е 45 mm и дебелината на куќиштето 30 mm.
• Лесно се менува постерот со вратата со шарки и
   штипки кои го држат постерот.
• Универзална изложба за постер дизајнирана да прикажува
   печатен постер во различни опции.
• Водоотпорен со користење на достапност со внатрешна
   изолација за истекување на вода.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР КОПИРАЈ КЛУЧ СО ПАКУВАЊЕ
USBNU000A4 267 X 354 mm 210 X 297 mm 196 X 283 mm 1 1.750 кг
USBNU000A3 354 X 477 mm 297 X 420 mm 283 X 406 mm 1 2.400 кг
USBNU000A2 477 X 651 mm 420 X 594 mm 406 X 580 mm 1 3.400 кг
USBNU000A1 651 X 898 mm 594 X 841 mm 580 X 827 mm 2 5.300 кг
USBNU000A0 898 X 1246 mm 841 X 1189 mm 827 X 1175 mm 2 8.600 кг
USBNU000B2 557 X 757 mm 500 X 700 mm 486 X 686 mm 1 4.600 кг
USBNU000B1 757 X 1057 mm 700 X 1000 mm 686 X 986 mm 1 7.200 кг
USBNU00023 565 X 819 mm 508 X 762 mm 494 X 748 mm 1 4.900 кг
USBNU00034 819 X 1073 mm 762 X 1016 mm 748 X 1002 mm 2 7.500 кг

Shopping Cart