Image International

Модерен триножник

• Изработени од буково дрво.
• Погоден за големини на платно: B2 до A0
• Може да се користат магнетни стаклени плочи и опти рамки.
• Лесно се движи и се стабилизира со тркалца што се заклучуваат.
• Доаѓа со магнетни копчиња и гума.

 

ГОЛЕМИНИ

610 X 1080 X 1500 mm

Штафелајот овозможува пренос на пораки и соопштенија ажурирани, бидејќи може да се пишуваат и бришат. Може да се користи како област за пораки во места како што се ресторани, кафулиња, барови, трговски центри, канцеларии и образовни институции.Може да се користат креда или специјални маркери на база на вода. Пенкалата со креда се продаваат посебно.Напомена  Производот е спакуван како расклопен заедно со дијаграмот за склопување. Алатките за монтирање се вклучени во производот.

МАТЕРИЈАЛ : Дрво на брек ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
USLM000015 610 X 1080 X 1500 mm Дрво за брич 5.500 кг 225 X 1545 X 225 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

ТАБЛА ТАБЛА
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА ОПИС
UYPBAD1010 600 X 800 mm Затворен
UYPBAD1020 600 X 800 mm На отворено

Shopping Cart