Image International

СТЕГА ЗА ПОСТЕР – постер снап

• Еден сет доаѓа со профили, завршни капачиња и закачалки.
• Лесно се склопува без алат.
• Погоден за печатење со свилен екран.

 

ГОЛЕМИНИ

1000 mm, 1200 mm, 210 mm, 300 mm, 420 mm, 500 mm, 600 mm, 700 mm, 850 mm

Погодна за големи и тешки постери, бојата на стегачот за постер е сребрено елоксирана. Лесно може да се монтира на саканото место со закачалка. 10 милиметри од сликата од горе и долу влегуваат во долниот и горниот профил. Страничните приклучоци за вртливи профили ви помагаат да го поставите постерот.

Лизгачките закачалки го олеснуваат склопувањето на производот. По употреба на постери подебели од 500 микрони, може да не е погоден за употреба со потенки постери. Не се препорачува за употреба со постери пошироки од 1000 mm и подолги од 2000 mm.

 

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум – нова серија Тежина
КОД НА ПРОИЗВОДОТ НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (xy) ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР Спакувани
UPC10SN021 213 мм 210 мм 1.460 кг
UPC10SN030 303 мм 300 мм 2.110 кг
UPC10SN050 503 мм 500 мм 3.360 кг
UPC10SN070 703 мм 700 мм 4.560 кг
UPC10SN100 1003 мм 1000 мм 6.101  
UPC10SN120 1203 мм 1200 мм 6.901       

Shopping Cart