Image International

ДЕКОРАТИВНА ТАБЛА ЗА МЕНИ

• Една менија со две позиции
   како пејзаж и портрет.
• Достапен во големини А4 и А3.
• Агол на видот за нивото на очите.
• Фиксната висина е помеѓу 1000 – 1200 mm.

 

ГОЛЕМИНИ

A2 (420 X 594 mm), A3 (297 X 420 mm), A4 (210 X 297 mm)

Висината на таблата за украсно мени, која има визуелна површина од 210×297 mm, е 1000 mm. Може да се прилагоди хоризонтално и вертикално според положбата на постерот. Во стандардниот производ, аглите на рамката се заоблени. Висината на производот на рамката А4 е 100 см, рамката А3 е 120 см.

Спакувано е расклопено. Материјалите за монтажа и прицврстување и дијаграмот за инсталација се вклучени во пакетот. Тешката основа му овозможува на производот да стои цврсто.

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум Тежина
КОД НА ПРОИЗВОДОТ Y1 Y2 ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР Спакувани
UDMB1N00A4X5003 RONDO 300 мм 250 мм 210 X 297 мм 3.400 кг
UDMB1N05A4X5002 МИТРЕ 300 мм 250 мм 3.400 кг
UDMB1N00A3X5000 RONDO 420 мм 300 мм 297 X 420 mm 6.745 кг
UDMB1N05A3X5004 МИТРЕ 420 мм 300 мм

Shopping Cart