Image International

2 Step Stepstool

2 -Step Plastic Stepstool е алатка која може лесно да се користи и достапна во 4 бои (црна, црвена, сина, сива) за да одговара на вашата декорација.

Останете безбедни додека стигнувате до повисоки места во канцеларија, библиотека, продавници или дури и дома. 2 -Step Plastic Stepstool е алатка која може лесно да се користи и достапна во 4 бои (црна, црвена, сина, сива) за да одговара на вашата декорација. Издржува до 150 кг без да го изгуби изгледот.Лесно може да се преместува со тркалца со пружина. Направено од издржлив ПП материјал.

МАТЕРИЈАЛ: ПП ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UPSS200001 Црното 2.450 кг 450 X 455 X 240 mm
UPSS200002 Сиво 2.450 кг 450 X 455 X 240 mm
UPSS200003 Црвено 2.450 кг 450 X 455 X 240 mm
UPSS200004 Сина 2.450 кг 450 X 455 X 240 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart