Image International

25mm OPTI РАМКА – UCP255

$1.00

Opti Frame не само што нуди мултифункционална употреба, туку обезбедува и голема економска предност на постојано растечкиот и конкурентен пазар.

25 MM OPTI РАМКА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР
UCP255N0A4 210 X 297 mm
UCP255N0A3 297 X 420 мм
UCP255N0B2 500 x 700 mm
UCP255N0A2 451 x 625 мм
UCP255N0A1 594 X 841 мм

Opti Frame не само што нуди мултифункционална употреба, туку обезбедува и голема економска предност на постојано растечкиот и конкурентен пазар. Сертифициран со документи на DE и OHIM, производот е заштитен со патент ширум светот. Рамката Opti се произведува со фиксирани закачалки и отвори од двете страни.

Производот се испраќа како спакуван. Потпирачот за грб, кој овозможува хоризонтална и вертикална употреба на масата, се нарачува посебно. Достапни велични А4, А3, Б2 и А1 Големините Б2 и А1 имаат дупки за монтирање. Нема дупка за закачување на ноктите. Висината на буквите од 15 mm може да се испечати на профилни рамки од 25 mm.

Shopping Cart