Image International

Основен триножник

• Изработени од буково дрво.
• Лакиран финиш. 
• Немонтирана амбалажа.

ОПЦИЈА ЗА БОЈА – темен даб

ГОЛЕМИНИ

5 X A4 (210 X 297 mm),

Штафелајот овозможува пренос на пораки и соопштенија ажурирани, бидејќи може да се пишуваат и бришат. Може да се користи како област за пораки во места како што се ресторани, кафулиња, барови, трговски центри, канцеларии и образовни институции.Може да се користат креда или специјални маркери на база на вода. Пенкалата со креда се продаваат посебно.Напомена  Производот е спакуван како расклопен заедно со дијаграмот за склопување. Алатките за монтирање се вклучени во производот.

МАТЕРИЈАЛ: Ело дрво ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН SIZE (xy) ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
USLBN00016 595 X 740 mm Природно дрво 5,00 кг 155 X 1720 X 80 mm
USLBD00016 595 X 740 mm Темно дрво 5,00 кг 155 X 1720 X 80 mm

* Ш: Ширина В: ВисинаД: Длабочина

ТАБЛА ТАБЛА
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА ОПИС
UYPBAD1010 600 X 800 mm Затворен
UYPBAD1020 600 X 800 mm На отворено

Shopping Cart