Image International

Уметнички триножник

• Изработени од буково дрво.
• Погоден за големини на платно.
• Може да се користат магнетни стаклени плочи и опти рамки.
• Стегач за хартија на врвот за презентирање трудови.
• Лесно се движи и се стабилизира со тркалца што се заклучуваат.
• Доаѓа со магнетни копчиња и гума.

ГОЛЕМИНИ

55 X 620 X 1460 mm

Штафелајот овозможува пренос на пораки и соопштенија ажурирани, бидејќи може да се пишуваат и бришат. Може да се користи како област за пораки во места како што се ресторани, кафулиња, барови, трговски центри, канцеларии и образовни институции. Може да се користат креда или специјални маркери на база на вода. Пенкалата со креда се продаваат посебно. Напомена  Производот е спакуван како расклопен заедно со дијаграмот за склопување. Алатките за монтирање се вклучени во производот.

МАТЕРИЈАЛ : Дрво на брек ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ТАБЛАТА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
USLA000012 555 X 620 X 1460 mm Дрво за брич 5.500 кг 285 X 1250 X 245 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

ТАБЛА ТАБЛА
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА ОПИС
UYPBAD1010 600 X 800 mm Затворен
UYPBAD1020 600 X 800 mm На отворено

Shopping Cart