Image International

Дрвен пренослив триножник

Тоа е комбинација на модерен и традиционален изглед.
Неговиот модерен и традиционален изглед ќе создаде огромно влијание врз вашата реклама. 
Можете да го прилагодите клинчето за мобилниот во зависност од големината на вашата слика. 
Изработен е од буково дрво. Погоден е за надворешна употреба. 

Тоа е комбинација на модерен и традиционален изглед.
Неговиот модерен и традиционален изглед ќе создаде огромно влијание врз вашата реклама. 
Можете да го прилагодите клинчето за мобилниот во зависност од големината на вашата слика. 
Изработен е од буково дрво. Погоден е за надворешна употреба.

МАТЕРИЈАЛ: Буково дрво ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UWPESLN010 1500 мм Природно дрво
UWPESLD010 1500 мм Темно дрво

* Ш: Ширина В: ВисинаД: Длабочина

ТАБЛА ТАБЛА
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА ОПИС
UYPBAD1010 600 X 800 mm Затворен
UYPBAD1020 600 X 800 mm На отворено

Shopping Cart