Image International

3M™ IJ180 фолија за дигитално печатење

$1.00

Премиум серија на Cast фолии (50 μm), која е трајна, со сиво пигментирање и едноставна и брза за нанесување.

  • Оптимизирана за пиезо инкџет печатење.
  • Може да се нанесува на рамни површини со или без штрафчиња и едноставно заоблени површини.
  • Едноставно и сигурно нанесување.
  • Употреба за долготрајни апликации со издржливост до 10 години.
  • Едноставно отстранување.
  • Препорачани ламинации: 8518/8520 and 8580

 

Shopping Cart