Image International

Unifol 3900 фолија за дигитално печатење

$1.00

Unifol 3900 серијата на фолии за печатење има дебелина од 80 микрони, со што се обезбедува одличен квалитет при печатењето кај сите машини за дигитално печатење, solvent, eco solvent, UV, thermal.

  • Eдноставно користење со нивната мека структура, која функционира совршено во внатрешни и надворешни услови, на рамни и заоблени површини.
  • Нивното лепило е трајно и транспарентно, не пожолтува поради специјалната структура со UV компоненти, не остава траги на површината и
  • Oтстранувањето на фолиите е без проблем.
Shopping Cart