Image International

3M™ IJ20 фолија за дигитално печатење

$1.00

Серија на фолии (70 μm) за пиезо инкџет печатење.

  • Сиво пигментирани, со сјајна и мат бела ламинација и лепило осетливо на притисок.
  • Погодни за краткорочни промотивни апликации на рамни површини.
  • Издржливост до 2 години.
  • Едноставно отстранување.
  • Препорачани ламинации: 8008G/8010M, IJ20-114/IJ20-124.
Shopping Cart