Image International

ORACAL 3640 фолија за дигитално печатење

$1.00

  • Мека ПВЦ фолија со дебелина од 80 микрони
  • Бела и транспарентна; светла и мат
  • Идеална за краткорочни и среднорочни апликации на отворено

Shopping Cart