Image International

Avery MPI 3000 фолија за дигитално печатење

$1.00

MPI 3000 серијата се бели мономерни самолепливи винили со мат или сјаен слој. 3000 серијата се погодни за употреба во голем број инкџет печатачи кои користат solvent, echo/light solvent, UV curing and latex мастила.

  • Одлични перформанси за печатење и подобра мазност
  • Оптимална дебелина за лесна конверзија и апликација
  • Добра надворешна и внатрешна издржливост со ICS Performance Guarante до 2 години

Shopping Cart