Image International

3M™ SC 100 самолеплива фолија за сечење

$1.00

Издржлива до 12 години, 3M™ SC 100 Cast фолијата е врвна во својата понуда.

  • Може да се користи на рамни, заоблени, вдлабнати површини со или без нитни.
  • Премиум непроѕирна фолија од 50 микрони, трајна со лепило осетливо на притисок.
  • Достапна во 170 сјајни и 50 мат бои. Можноста за специјално усогласување на нови бои е достапна.

Shopping Cart