Image International

3M™ SC 50 фолија за сечење

$1.00

3M™ SC 50 серијата на фолии се застаклени фолии, кои се достапни во многу варијанти.

  • Белите фолии имаат транспарентно лепило осетливо на притисок со сина облога, а кај сите останата бои на фолии облогата е бела.
  • Наоѓа примена за означување на внатрешни и надворешни области, како згради и ѕидови, автомобили, јавен превоз, камиони, прозорци.
  • Издржливост до 5 години.

Shopping Cart