Image International

3M™ SC IJ40 фолија за дигитално печатење

$1.00

Серија на полимерни фолии (75 μm) со трајно сиво пигментирање и лепило осетливо на притисок.

  • Акрилно лепило на база на растворувач
  • Погодни за апликации на рамни површини.
  • Издржливост до 7 години.
  • Едноставно отстранување.

Shopping Cart