Image International

9 MM КЛАСИЧНА РАМКА

• Има 3 различни модели; Подлога од плута, суво бришење
   Магнетна површина, подлога од плута и перфориран челик.
• 4 x A4, 6 x A4, 9 x A4 и 12 x A4 се
   достапни капацитети за хартија.
• Може да се користи во позиции Портрет и пејзаж
• Максимална димензија 1200 x 2000 mm.

ГОЛЕМИНИ

12 X A4 (210 x 297 mm), 4 X A4 (210 X 297 mm), 6 X A4 (210 x 297 mm), 9 X A4 (210 x 297 mm)

 Ако нудите повеќе услуги или производи, би можеле да извлечете максимум од овие табли. Без разлика дали ќе ги користите овие табли во училиштата за објавување соопштенија и оценки или во деловни средини за прикажување специјални, белешки, упатства, правила и пораки, тие ефикасно ќе ја достават вашата порака до учениците, вработените, присутните и посетителите. Рамката одбор има 3 различни модели; со подлога од плута, со магнетна површина за суво бришење, со перфорирана челична подлога од плута и профил од 9 mm или 0, 35″. Достапни се големини со капацитет на хартија 4xA4, 6xA4, 9xA4 и 12xA4 и може да се користат и во портрет и пејзаж. Едноставно монтирајте го или вертикално или хоризонтално.

 Практично е за употреба во канцеларии, болници, дома, училиште, трговски центри-продавници итн. Достапни се различни големини. 

 

ПЛУТА МАГНЕТНИ M&C НАДВОРЕШНО (xy) ПОВРШИНА ЗА ХАРТИЈА КАПАЦИТЕТ ПЛУТА МАГНЕТНИ M&C
U1CB95N144 U2CB95N144 U3CB95N144 505 X 675 mm 487 X 657 mm 4 X A4 2.950 кг 4.330 кг 4.400 кг
U1CB95N164 U2CB95N164 U3CB95N164 505 X 995 mm 487 X 977 mm 6 X A4 4.305 кг 6.280 кг 6.055 кг
U1CB95N194 U2CB95N194 U3CB95N194 735 X 995 mm 717 X 977 mm 9 X A4 6.380 кг 8.460 кг 8.365 кг
U1CB95N114 U2CB95N114 U3CB95N114 965 X 995 mm 947 X 977 mm 12 X A4 8.465 кг 11.500 кг 10.845 кг

Shopping Cart