Image International

А БОРД КЛАСИК

• Двострана затка како знак на тротоарот
• Принцип „Кликни клак“ за брзо отворање за рамката
• Таблата за заглавие и корпите за брошура се опционални
• Металниот заден панел обезбедува стабилност

ГОЛЕМИНИ

A0 (841 X 1189 mm), A1 (594 X 841 mm), A2 (420 X 594 mm), B1 ( 700 X 1000 mm), B2 (500 X 700 mm)

А Панел e во категоријата табли за тротоари; Тоа е практичен, издржлив и импресивен производ каде визуелните елементи како менија и постери можат да бидат изложени пред продавници, кафулиња или ресторани. Безбедносно катче А панелот е достапен во димензии 500×700 mm и 700×1000 mm. Антирефлексната заштита е достапна кај сите модели. Има профил од 25 мм и 32мм.

Тешката задна плоча гарантира дека производот стои цврсто. Во долните профили има канали за одводнување на вода. Додатоци за глава не се вклучени во производот. Исто така, мора да се нарача. Секој производ е во една картонска кутија. Дијаграмот за инсталација и деловите за прицврстување се вклучени во пакетот.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен и црн анодизиран алуминиум ПРОФИЛ: 25 mm профил ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
СРЕБРЕН ЦРНО ПОСТЕР ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UAB250RNA2 UAB250RBA2 420 X 594 mm Кружни агли 3.350 кг 480 X 660 X 70 mm
UAB250RNA1 UAB250RBA1 594 X 841 mm Кружни агли 5.300 кг 660 X 900 X 70 mm
UAB250RNA0 UAB250RBA0 841 X 1189 mm Кружни агли 10.000 кг 900 X 1250 X 70 mm
UAB250RNB1 UAB250RBB1 700 X 1000 mm Кружни агли 6.950 кг 760 X 1060 X 70 mm
UAB250RNB2 UAB250RBB2 500 X 700 mm Кружни агли 4.250 кг 560 X 760 X 70 mm
UAB255RNA2 UAB255RBA2 420 X 594 mm Митре ќошиња 3.350 кг 480 X 660 X 70 mm
UAB255RNA1 UAB255RBA1 594 X 841 mm Митре ќошиња 5.300 кг 660 X 900 X 70 mm
UAB255RNA0 UAB255RBA0 841 X 1189 mm Митре ќошиња 10.000 кг 900 X 1250 X 70 mm
UAB255RNB2 UAB255RBB2 700 X 1000 mm Митре ќошиња 6.950 кг 760 X 1060 X 70 mm
UAB255RNB1 UAB255RBB1 500 X 700 mm Митре ќошиња 4.250 кг 560 X 760 X 70 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен и црн анодизиран алуминиум ПРОФИЛ: 32 mm профил ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
СРЕБРЕН ЦРНО ПОСТЕР ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UAB320RNA2 UAB320RBA2 420 X 594 mm Кружни агли 4.600 кг 490 X 670 X 90 mm
UAB320RNA1 UAB320RBA1 594 X 841 mm Кружни агли 8.250 кг 670 X 910 X 90 mm
UAB320RNA0 UAB320RBA0 841 X 1189 mm Кружни агли 14.000 кг 910 X 1260 X 90 mm
UAB320RNB1 UAB320RBB1 700 X 1000 mm Кружни агли 10.900 кг 770 X 1070 X 90 mm
UAB320RNB2 UAB320RBB2 500 X 700 mm Кружни агли 6.350 кг 570 X 770 X 90 mm
UAB325RNA2 UAB325RBA2 420 X 594 mm Митре ќошиња 4.600 кг 490 X 670 X 90 mm
UAB325RNA1 UAB325RBA1 594 X 841 mm Митре ќошиња 8.250 кг 670 X 910 X 90 mm
UAB325RNA0 UAB325RBA0 841 X 1189 mm Митре ќошиња 14.000 кг 910 X 1260 X 90 mm
UAB325RNB2 UAB325RBB2 700 X 1000 mm Митре ќошиња 10.900 кг 770 X 1070 X 90 mm
UAB325RNB1 UAB325RBB1 500 X 700 mm Митре ќошиња 6.350 кг 570 X 770 X 90 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart