Image International

Adjustable Flipcharts

• Површината на таблата е достапна за
магнетна употреба и за сушење.
• Погоден за училишта и канцеларии.
• Стегач за хартија на врвот за презентирање трудови.

ГОЛЕМИНИ

600 X 900 mm

• Стегач за хартија на врвот за презентирање трудови.

ДОДАТОЦИ

                 

вклучени магнетни копчиња                      вклучена магнетна гума

 

МАТЕРИЈАЛ: челик и алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ТАБЛАТА ПОДРАЧЈЕ ЗА ПИШУВАЊЕ БОЈА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
TWYFC33301 600 X 900 mm 540 x 805 mm Бело 7.200 кг 675 X 1090 X 75 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart