Image International

Ал Маки

• Двострана затка како знак на тротоарот.
• Тешкиот црн панел обезбедува стабилност.
• Отворена рамка од 32 mm.
• Достапни се опции за кружен или заоблен агол.

 

ГОЛЕМИНИ

A1 (594 X 841 mm), B1 (700 X 1000 mm), B2 (500 X 700 mm)

Ал Маки; Тоа е практичен, издржлив и импресивен производ кој овозможува прикажување на слики како менија и постери пред продавници, кафулиња или ресторани. Достапен е во големини од 500×700 mm, 594×841 mm, 700×1000 mm. Антирефлексната заштита е достапна кај сите модели. Алтернативи на профили од 30 mm и 32 mm.

Откако ќе се затворат страничните профили, гумата внатре полека лази и ги поврзува аглите. Рамката што се преклопува има водоотпорна карактеристика. Благодарение на антирефлексната заштита, постерот не се расипува и не свети. Се користи од двете страни. Пружините на стапалата обезбедуваат подвижност и го спречуваат нејзиното превртување. Спакувано е расклопено.

МАТЕРИЈАЛ : Сребрен анодизиран алуминиум ПРОФИЛ : 32 mm Круг ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ПОСТЕР X1 X2 Н1 H2 СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UAM321CNA1 594 X 841 mm 700 мм 760 мм 1030 мм 540 мм 8.250 кг 750 X 1080 X 70 mm
UAM321CNB2 500 X 700 mm 550 мм 660 мм 880 мм 460 мм 6.000 кг 600 X 850 X 70 mm
UAM321CNB1 700 X 1000 mm 700 мм 860 мм 1180 мм 540 мм 14.100 кг 840 X 1240 X 70 mm

Shopping Cart