Image International

Avery 700 фолија за сечење

$1.00

Avery Dennison 700 серијата на фолии (64 микрони) се специјално дизајнирани да дадат супериорни перформанси при сечењето на плотер машините.

  • Примена кај среднорочни и долгорочни внатрешни и надворешни апликации на рамни и заоблени површини.
  • Едноставна апликација
  • Компатибилни и флексибилни
  • Избор од проѕирна и непроѕирна фолија.
  • Широка палета на стандардни бои, како и можност за дополнителни бои по избор.
  • Издржливост: црна и бела боја 8 години, сите останати бои 7 години, а металик 5 години

Shopping Cart