Image International

Avery 900 самолеплива фолија за сечење

$1.00

Avery Dennison 900 Super Cast серијата на фолии е најдобриот избор за загарантирани апликации, која нуди одлична компатибилност и издржливост.

 • 900 Super Cast фолијата од 50 микрони нуди решенија за долготрајни внатрешни и надворешни апликации на брановидни, конвексни и навнатре свиткани површини.
 • Одлично решение за апликации и на овални и на рамни површини.
 • Издржливост: црна и бела боја до 12 години, сите останати бои до 10 години, а металик до 6 години
 • Најчеста примена за пишување и декорирање кај следните маркет сегменти:
  • Табела со алатки
  • Архитектонски знаци
  • Графика на полициски возила и возила за итни случаи
  • Знаци за насочување

 

Shopping Cart