Image International

Avery MPI 1104 фолија за дигитално печатење

Avery Dennison MPI 1104 серијата на Cast фолии нуди совршен квалитет на печатење и изглед.

  • Одлична примена кај површини со нерамнини, заоблени и 3D површини.
  • Супериорна издржливост на отворени услови.
  • Уникатна употреба кај автомобилски браници и ретровизори со моќно лепило.
  • ICS Performance Guarantee
  • Дебелина 50 микрони, бела сјајна боја.

Shopping Cart