Image International

Avery SWF автомобилска фолија

$1.00

Avery SWF фолијата е популарен производ меѓу фолиите за обложување на автомобили, која овозможува одлично вклопување и позиционирање.

  • Достапни се сјајни, мат, сатенски, бисерни, металик, дијамантски и хромирани огледални фолии.
  • Одлична усогласеност со неправилни и груби површини.
  • Отпорни на УВ зраци, температура и влажност.
  • Уникатна патентирана Easy Apply RS технологија на лепење.
  • Издржливост и високи перформанси на отворено.
  • Примена кај автомобили, камиони, автобуси, возила за итни случаи, приколки.

Shopping Cart