Image International

БАРИЕРИ-Q Belt

• Систем за контрола на гужвата што може да се повлече
• Погоден е да се користи каде и да се собираат луѓето.
• Изработен е од цврст, издржлив челик.
• Се одликува со гумирана и тешка основа.

ДОДАТОЦИ

             

Акрилна рамка портрет и лендскејп      Алум.рамка портрет и лендскејп
          

ГОЛЕМИНИ – A4 (210 X 297 mm)

Q Belt е ергономска, но елегантна алатка и систем за контрола на гужвата што може да се повлече за организирање области со голем сообраќај. Оваа ставка за проверка на количината на челик идентификува; 4-насочна глава на столб со 4 различни конфигурации. Вградениот механизам за појас за заклучување оптимизирана вкупна висина за најзгодно користење. Изработен е од цврст, издржлив челик со профил од 40 mm или 1,58”. Заштита на дното со гумена основа 114- 1/6″ долг сив појас што се извлекува.
Достапна површина за печатење од 1 до 4/7 “x 103- 2/7” на ременот. Лесно се склопува и расклопува. Ергономски дизајн со елегантен изглед. Висок квалитет по ниска цена. Со сите горенаведени спецификации, нашите преносливи столбови за барикада се достапни или се користат, како и познатите преносливи столбови со појас што се извлекуваат; контрола толпи формираат линии или редици одделни луѓе во групи ограничување. Изберете еден од нашите системи на столбови што се повлекуваат со различни опции за завршна обработка и лента. Достапни се различни големини и бои.
МАТЕРИЈАЛ: челичен столб ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UQBL01BB00 Црно-црна лента 9.360 кг 100 X 970 X 125 mm / 390 X 390 X 60 mm
UQBL01BR00 Црно-црвена лента 9.360 кг 100 X 970 X 125 mm / 390 X 390 X 60 mm
UQBL01BL00 Црно-сина лента 9.360 кг 100 X 970 X 125 mm / 390 X 390 X 60 mm
UQBL01GB00 Сиво-црна лента 9.360 кг 100 X 970 X 125 mm / 390 X 390 X 60 mm
UQBL01GR00 Сиво-црвена лента 9.360 кг 100 X 970 X 125 mm / 390 X 390 X 60 mm
UQBL01GL00 Сиво-сина лента 9.360 кг 100 X 970 X 125 mm / 390 X 390 X 60 mm
UQBL01CB00 Хром-црна лента 9.360 кг 100 X 970 X 125 mm / 390 X 390 X 60 mm
UQBL01CL00 Хром-сина лента 9.360 кг 100 X 970 X 125 mm / 390 X 390 X 60 mm
UQBL01CR00 Хром-Црвена лента 9.360 кг 100 X 970 X 125 mm / 390 X 390 X 60 mm
HEADER: Рамка за знаци ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
TWBSFH0305 Рамка за бариера, хоризонтална, црна А4 1.500 кг 350 X 410 X 80 mm
TWBSFV0305 Рамка за бариера, вертикална, црна А4 1.500 кг 260 X 490 X 80 mm
TWBASF0405 Адаптер на рамка за знаци 80 X 130 X 85 mm
ГЛАВА: Акрилик ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UQBL0011A4 Портрет, А4 1.000 кг 245 X 335 X 75 mm
UQBL0012A4 Пејзаж, А4 1.000 кг 245 X 335 X 75 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

 

Shopping Cart