Image International

Брошур штанд- Pillar

• Достапни се стандарди за капацитет 3xA4 и 6×1/3A4
• Висината на држачот е 1200 mm.
• Доаѓа со Декоративна база обложена во прав.

 

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm)

Штанд за брошури Pillar, економични држачи за брошури кои ви дозволуваат да прикажувате брошури со 3 пати A4 и брошури од 6 делови 1/3 A4 кои се состојат од 2 реда и 3 слоја заедно. Достапни се модели со големина А4, хоризонтални и вертикални модели. Делот за држач за брошура е материјал од поликарбонат.

Деловите од брошурата се печатат во едно парче со калапи за инјектирање. Ако сакате, печатењето со свилен екран може да се примени на предната страна. Спакуван е како расклопен. Тешката основа овозможува производот безбедно да се користи во преполни области.

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран
алуминиум и акрилик
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UPBS3000A4 А4 4.230 кг 270 X 420 X 190 mm
0.820 кг 70 X 870 X 45 mm
UPBS300A43 1/3 А4 4.070 кг 270 X 520 X 190 mm
0.820 кг 70 X 870 X 45 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

 

Shopping Cart