Image International

Брошура Сетови за ѕид

• Минимум 8 брошури во исто време во
  продавниците, галериите и банките.
• Висината на комплетот е 1450 mm.
• Транспарентните полици се направени од 4 mm акрил.
• Нозете се изработени од алуминиум.

 

ГОЛЕМИНИ

8 X A4 (210 X 297 mm),

Држачот за брошура монтиран на ѕид има капацитет од 2 А4 рамо до рамо и има 4 полици. Продавница, галерија, банка итн. Тоа е декоративен производ кој се користи на места како што се Сите полици може лесно да се закачат и отстранат. Телото е алуминиумско, полиците се проѕирни акрилни 4 mm.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрена
анодизиран алуминиум и
акрилна полица
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UBSSD10N24 8 X A4 13.000 кг 550 X 1500 X 130 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart