Image International

Buy Max LEDbox

Ултра тенок едностран Купи Max LEDbox со дебелина од 18 mm е привлечно решение за приспособени знаци за широк опсег на апликации во затворени простории.

ГОЛЕМИНИ

 A1 (594 X 841 mm), A2 (420 X 594 mm), A3 (297 X 420 mm), A4 ( 210 X 297 mm), B1 (700 X 1000 mm), B2 (500 X 700 mm)

 

Ултра тенок едностран Купи Max LEDbox со дебелина од 18 mm е привлечно решение за приспособени знаци за широк опсег на апликации во затворени простории. Профилот од 25 mm Snap Frame го олеснува менувањето на постерот. Рамномерното осветлување се постигнува со специјално обработен акрилик. Осветленото Купи Max LEDbox лесно ќе го привлече вниманието на минувачите каде и да е монтиран

МАТЕРИЈАЛ : Сребрен анодизиран алуминиум ПРОФИЛ: 25 MM ТЕЖИНА
СРЕБРЕН ЦРНО НАДВОРЕШНО (xy) ПОСТЕР КОПИРАЈ ОСВЕТЛУВАЊЕ СО ПАКУВАЊЕ
ULM25TN0A4 ULM25TB0A4 242 X 329 mm 210 X 297 mm 190 X 277 mm 1300-1500 ЛУКС 1.050 кг
ULM25TN0A3 ULM25TB0A3 329 X 452 mm 297 X 420 mm 277 X 400 mm 1200-1400 ЛУКС 1.550 кг
ULM25TN0A2 ULM25TB0A2 452 X 626 mm 420 X 594 mm 400 X 574 mm 900-1100 ЛУКС 2.500 кг
ULM25TN0A1 ULM25TB0A1 626 X 873 mm 594 X 841 mm 574 X 821 mm 1300-1500 ЛУКС 4.500 кг
ULM25TN0B2 ULM25TB0B2 532 X 732 mm 500 X 700 mm 480 X 680 mm 1100-1300 ЛУКС 3.150 кг
ULM25TN0B1 ULM25TB0B1 732 X 1032 mm 700 X 1000 mm 680 X 980 mm 1400-1600 ЛУКС 5.800 кг
ULM25TN023 ULM25TB023 540 X 794 mm 508 X 762 mm 488 X 742 mm 1200-1300 ЛУКС 3.150 кг
ULM25TN034 ULM25TB034 794 X 1048 mm 762 X 1016 mm 742 X 996 mm 1100-1300 ЛУКС 6.450 кг

* Ш: Ширина В: ВисинаД: Длабочина

Shopping Cart