Image International

Croos Single Banner

Cross Single Banner Stand е еден од најчувствителните и најоптималните начини за прикажување на вашите промоции, објави, зделки, кампањи и реклами. Можете практично и безбедно да го користите при претставување на производи, семинари, конгреси, трговски центри, кина, кафулиња, ресторани, туристички агенции, агенции за недвижности, сали за состаноци или на кое било друго затворено место.

Cross Single штандовите се практични штандови за банери со висок квалитет за да се уверат дека вашата маркетинг порака нема да биде пропуштена. Cross Single Banner Stand е еден од најчувствителните и најоптималните начини за прикажување на вашите промоции, објави, зделки, кампањи и реклами. Можете практично и безбедно да го користите при претставување на производи, семинари, конгреси, трговски центри, кина, кафулиња, ресторани, туристички агенции, агенции за недвижности, сали за состаноци или на кое било друго затворено место.

 Поради висината и елегантниот дизајн, тешко е банерот да остане незабележан. Само нека ја испечатите вашата графика што е можно попривлечна со поканлива фраза за многу соодветни цени во која било локална печатница и точно е дека ќе има многу пешачки сообраќај во вашата продавница. Накратко, вкрстениот пренослив екран на банер е ефективен, економичен, но сепак декоративен начин на рекламирање.

Запомнете, Cross Single банери најчесто се претпочитаат поради нивната прилагодлива висина. Постерот може да се закачи на држачот за знаме висок до 78,74″ со алуминиумска клешта на фиксната телескопска цевка.
Вкрстените стапала обезбедуваат стабилност . Cross Single штандовите се совршени за рекламирање во движење. Достапна е опционална торба за носење.  Се испорачува без постер 

 

ЧЛЕН ПОСТЕР X СО ПАКУВАЊЕ
USBC000N62 600 X макс. 2000 мм 606 мм 24.700 кг
USBC000N72 700 X макс. 2000 мм 706 мм 25.300 кг
USBC000N82 800 X макс. 2000 мм 806 мм 26.200 кг

Shopping Cart