Image International

Curved Menuboard with Acryled

• LED технологијата ги осветлува постерите и хартиите.
• Една менија со две позиции
   како пејзаж и портрет.
• Достапен во големини А4 и А3.
• Сребрени и црни бои. 

 

ГОЛЕМИНИ

A3 (297 X 420 mm), A4 (210 X 297 mm)

Заоблената акрилна LED мени плоча има димензии од 210 x 297 mm. Овој производ, со висина од 1000 mm, е во големина А3. Заоблената акрилна LED мени плоча, чиишто агли на рамката се стандардно заоблени, може да се прилагодат хоризонтално и вертикално според положбата на постерот.

Неговото видно поле е 210 x 297 mm. Неговата висина е 1000 mm. Има големина А3. Рамката е прилагодена хоризонтално и вертикално според положбата на постерот. Во стандардниот производ, аглите на рамката се заоблени. Висината на производот на рамката А4 е 100 см, рамката А3 е 120 см. Спакувано е расклопено. Тешката основа му овозможува на производот да стои цврсто.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен и црн алуминиум и акрилик ТЕЖИНА
СРЕБРЕН ЦРНО НАДВОРЕШНО (xy) ПОСТЕР КОПИРАЈ ВИСИНА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ
UCUALN00A4 UCUALB00A4 323 X 410 mm 210 X 297 mm 192 X 279 mm 1250 мм А4 портрет 7.150 кг
1215 мм А4 пејзаж
UCUALN00A3 UCUALB00A3 410 X 533 mm 297 X 420 mm 279 X 402 mm 1250 мм А3 портрет 5.550 кг
1303 мм А3 пејзаж

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart