Image International

Декоративен брошур-Stand Plus

• Достапен во големина А4 во портрет и пејзаж.
• Лесно се менува насловот на врвот.
• Доаѓа со Декоративна база обложена во прав.

 

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm)

• Достапен во големина А4 во портрет и пејзаж.
• Лесно се менува насловот на врвот.
• Доаѓа со Декоративна база обложена во прав.

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран
алуминиум и акрилик
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UDBS20Y0A4 А4 пејзаж со лого 3.980 кг 280 X 880 X 125 mm
UDBS20D0A4 А4 портрет со лого 3.980 кг 280 X 880 X 125 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart