Image International

Декоративен штанд за брошура

• Достапен во големина А4 во портрет и пејзаж.
• Лесно се менува насловот на врвот.
• Доаѓа со Декоративна база обложена во прав.

 

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm)

Декоративниот штанд за брошури дава можност за прикажување на флаери и брошури со промотивна и рекламна содржина на исклучително практичен и стилски начин. Достапни се модели со големина А4, хоризонтални и вертикални модели.

Достапни се модели со големина А4, хоризонтални и вертикални модели. Делот за држач за брошура е материјал од поликарбонат. Лесно е да се смени заглавието на врвот. Доаѓа со декоративна основа обложена во прав.

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран
алуминиум и акрилик
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UDBS10Y0A4 А4 пејзаж 3.450 кг 280 X 880 X 125 mm
UDBS10D0A4 А4 портрет 3.450 кг 280 X 880 X 125 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart